TYÖNOHJAUS


Työnohjaus on pitkäjänteistä henkilö- tai ryhmäohjausta, jossa lähestymiskulma on psykologinen. Parhaimmillaan työnohjausprosessi voi olla laaja-alainen henkilökohtainen kasvuprosessi. Sen tarkoitus on auttaa tasapainoisempaan, mielekkäämpään ja merkityksellisempään tai vaikkapa tuottavampaan toimintaan jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.Työnohjauksella voidaan hakea vaikka lisääntyvää resilienssiä tai kokemusta työn imusta.

Valmennus ja Coaching on suoraviivaisempaa, tiedollista ja psykologista sparraamista kohti valittuja tavoitteita henkilöille tai ryhmille. Olipa positiosi mikä tahansa, voin auttaa sinua matkallasi selkiyttämään tavoitteitasi, löytämään omia polkujasi ja saavuttamaan sinun merkityksellisiksi kokemiasi asioita tarkoituksenmukaisia toimintatapoja hyödyntäen. Valmennus sytyttää sisäisen liekin ja antaa sisukkuudelle ja päämäärätietoisuudelle aivan uutta ulottuvuutta.

Muita palvelujani työelämäsuuntaan ovat mm soveltuvuusarvioinnit, koulutus ja konsultointi sekä henkilökohtainen uraohjaus, joka on erinomainen ammatillisen kehittymisen väline positiostasi riippumatta.


Kysy lisää, varaa aika tai pyydä tarjous työnohjauksesta